Tarieven en vergoeding

Fysiotherapie wordt niet meer vanuit de basisverzekering vergoed. Een aanvullende verzekering geeft recht op vergoeding, mits dat in de betreffende polis is opgenomen. Daar bent u als verzekerde zelf verantwoordelijk voor; U bepaald welke verzekering u afsluit.

 

Er zijn enkele uitzonderingen. Dat zijn  aandoeningen die in aanmerking komen voor vergoeding vanuit de basispolis. Dit is een beperkt aantal aandoeningen en bovendien moeten de eerste 20 behandelingen uit de aanvullende verzekering worden vergoedt. Ingewikkelde regelgeving die we graag toelichten als u daar vragen over heeft.

 

Kinderfysiotherapie wordt wel (binnen grenzen) vergoed uit de basisverzekering.

FitVisie heeft met alle zorgverzekeraars een overeenkomst gesloten, dus ongeacht bij welke verzekeraar u (aanvullend)verzekerd bent, wij declareren rechtstreeks aan uw verzekeraar.

Als u niet aanvullend verzekerd bent, dan sturen we u de nota. Wilt u de tarieven opvragen, stuur een e-mail naar: info@fitvisie.com 

 

 

Training is op basis van kwartaal abonnementen. Deze kunt u, voor eigen rekening, afsluiten. Een periode van 13 weken 1 of 2 (of 3) keer per week een uur training. We spreken vaste dagen en tijden af.

Kosten: 

- Kwartaalabonnement 1x per week: € 120,- 

- Kwartaalabonnement 2x per week: € 180,- 

 

Fysiotherapie:

 

Seinstraat 1

1223 DD Hilversum

Training

 

Seinstraat 24

1223 DA Hilversum

 

 

tel:    035 642 2148

mail: info@fitvisie.com