Fysiotherapie
Training

Fysiotherapie staat voor het behandelen van klachten en aandoeningen van het bewegingsapparaat. Spieren, botten, gewrichten en het complexe systeem dat ons bewegen aanstuurt.

De meest gehoorde klacht is pijn. Helaas is er niet een één  op één  relatie tussen de klacht (pijn) en de aandoening (schade?). Uitleg over deze relatie is onderdeel van fysiotherapeutisch behandelen. Andere klachten die fysiotherapeuten veel behandelen zijn stijfheid of juist instabiliteit. Of een probleem in de aansturing, veelal neurologisch.

 

Kinderfysiotherapie richt zich op de motoriek van kinderen. Veelal betreft het stoornissen in de ontwikkeling van die motoriek, soms gecombineerd met algemene ontwikkelingsstoornissen. Bij oudere kinderen (>10jr) behandeld de kinderfysiotherapeut ook klachten binnen het bewegingsapparaat.

 

Aandoeningen zijn niet (altijd) te verhelpen, maar de klachten die bij de aandoening horen…. Daarvoor raadpleegt u de fysiotherapeut, ”Specialist in Bewegen”.

 

Training is het verbeteren van onder andere belastbaarheid, lenigheid,  coördinatie en/of kracht. Heeft dus een zekere overlap met fysiotherapie. Daarom is er bij ons de mogelijkheid om, als de medische noodzaak er niet (meer) is, het behandeltraject voort te zetten door middel van  training. Belangrijk verschil: de kosten zijn voor uzelf en niet voor de zorgverzekeraar. Wij maken vanuit onze fysiotherapie-achtergrond een individueel trainingsschema, gebaseerd op uw trainingsdoelen. Tijdens de training is er ook een fysiotherapeut aanwezig.

 

Heeft u interesse om bij ons te trainen?

Neem contact met ons op voor aanmelding en/of vragen: 

 

Tel: 035 642 2148

 

-Fitness              training@fitvisie.com 

-Pilates               pilates@fitvisie.com 

-Yoga                 yoga@fitvisie.com 

-ZwangerFit        majankazwangerfit@hotmail.com   

 

Fysiotherapie:

 

Seinstraat 1

1223 DD Hilversum

Training

 

Seinstraat 24

1223 DA Hilversum

 

 

tel:    035 642 2148

mail: info@fitvisie.com